Όλο το παρασκήνιο: Τι προκάλεσε την ένταση Σπανούλη με Ρούντι- Ματσιούλις (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν το τέλος του τελικού

 Όλο το παρασκήνιο: Τι προκάλεσε την ένταση Σπανούλη με Ρούντι- Ματσιούλις (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Χθες, Κυριακή 18 Μαϊου τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην Μαδρίτη, όπου διεξάγονταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Ολυμπιακό.

Τα «παρατράγουδα» δεν έλειψαν, καθώς λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Ρούντι Φερνάντεθ «πίκαρε» τον Βασίλη Σπανούλη και αυτός του πέταξε τη μπάλα.

Οι δύο παίκτες πήραν από μία τεχνική ποινή, αλλά μετά τη λήξη του παιχνιδιού άφησαν την παρεξήγηση στην άκρη κι έδωσαν τα χέρια.

Λίγο αργότερα ο Ισπανός μπασκετμπολίστας δήλωσε: «Στο παρκέ δεν υπάρχουν φίλοι. Μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα μ�� τον Σπανούλη και τα βρήκαμε. Είναι απίστευτος. Ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στην Ευρώπη».

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική στιγμή που συζητήθηκε. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Γιόνας Ματσιούλις μετά την εξασφάλιση της κούπας από τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μια χειρονομία σαν να δείχνει τα γεννητικά του όργανα.


Το γεγονός, δε, ότι στο ίδιο στιγμιότυπο κλείνει το μάτι ενισχύει αν μη τι άλλο τους ισχυρισμούς όσων λένε ότι την έκανε για να «πικάρει» τους αντιπάλους του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και μετά το τέλος του αγώνα, ο αθλητής ισχυρίστηκε πως ο Σπανούλης τον αποκάλεσε «τίποτα».

mats.jpg

Συγκεκριμένα, ο Ματσιούλις είπε: «Ήταν έντονο παιχνίδι. Με προσέβαλε λίγο. Τον ξέρω από παλιά, όποτε χάνει λέει κάποια άσχημα πράγματα. Σήμερα μου είπε ‘Είσαι ένα τίποτα στο παγκόσμιο μπάσκετ, φύγε από δω’. Αποδείξαμε πως είμαστε κάτι. Νικήσαμε τους καλύτερους, οπότε απόψε εμείς είμαστε οι καλύτεροι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top