Σπανούλης: ΔΕΙΤΕ τι είπε πριν τον τελικό για τα γούρια του, την Ολυμπία και τα παιδιά του!

Πανηγυρικό το κλίμα έξω από το «Palacio de los Deportes»

Σπανούλης: ΔΕΙΤΕ τι είπε πριν τον τελικό για τα γούρια του, την Ολυμπία και τα παιδιά του!

Λίγες πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως θα δείτε και στο βίντεο προθερμαίνονται έξω από το γήπεδο. Το κλίμα στο «Palacio de los Deportes» είναι ήδη πανηγυρικό.

Στις κερκίδες απόψε θα είναι και το γούρι του Βασίλη Σπανούλη, η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της gazetta για τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και τους γιους του που τον ακολούθησαν στη Μαδρίτη για να τον στηρίξουν.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως την ώρα του αγώνα, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν κοιτάζει ποτέ προς τις κερκίδες.

«Είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι συγκεντρωμένος. Την ώρα του αγώνα δεν κοιτάζω προς τις κερκίδες. Αν είναι να κοιτάζω, καλύτερα να τους πω να μην έρθουν» ανέφερε ο «Kill Bill».

160515195504_4527.jpg

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, η Ολυμπία Χοψονίδου παρόλο που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της πετάχτηκε από το κάθισμά της, πανηγυρίζοντας βουρκωμένη για το ασύλληπτο τρίποντο του συζύγου της και τη νίκη της ομάδας του.

Ο μπασκετμπολίστας τρέλανε και τους Ισπανούς φιλάθλους, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το γήπεδο για να ένα αυτόγραφο, φωνάζοντας μάλιστα ρυθμικά το όνομά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top