Αθλητές έκαναν όργια με 15χρονη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στα social media

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μirror

Αθλητές έκαναν όργια με 15χρονη και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στα social media

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια απίστευτη είδηση, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ένας αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Μειγουέδερ και τον Πακιάο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μirror, μία παρέα φίλων διοργάνωσε ένα πάρτι, μεταξύ των οποίων και πολλοί γνωστοί αθλητές, στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, προκειμένου να δουν τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, στο Λας Βέγκας.

Νοίκιασαν λοιπόν, μία βίλα στο Εδιμβούργο της Σκοτίας και προσκάλεσαν κάποιους φίλους για να δουν την αναμέτρηση των δύο πυγμάχων.

Στην παρέα τους, όμως, ήταν και αρκετά ανήλικα κορίτσια και μάλιστα ένα από αυτά, 15 ετών, συμμετείχε σε όργιο με τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές, την ώρα που κάποιοι άλλοι βιντεοσκοπούσαν.

Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε και στα social media. Η ανήλικη μέσω ενός μηνύματος εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι την εκμεταλλεύτηκαν.

Ωστόσο, κάποιοι από τους χρήστες του διαδικτύου έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο γράφοντας τα εξής μηνύματα: «Στο βίντεο δεν φαινόταν να σε πειράζει», «Ενοχλήθηκες που σε εκμεταλλεύτηκε, ενώ έκανες σεξ και σε βιντεοσκοπούσαν».

Μία φίλη της 15χρονης δήλωσε: «Η βίλα νοικιάστηκε για τους αθλητές που ήθελαν να δουν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλες ανήλικες και πολύ αλκοόλ. Κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά τους και έβγαζαν βίντεο την ώρα που η 15χρονη έκανε σεξ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top