Πίρλο:Το να τελειώσω την καριέρα μου με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι όνειρο

Σε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport

Πίρλο:Το να τελειώσω την καριέρα μου με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι όνειρο
Αν η Γιουβέντους καταφέρει και κατακτήσει φέτος το Champions League, τότε ο Αντρέα Πίρλο θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο!

Αυτό αποκάλυψε ο διεθνής μέσος των «μπιανκονέρι», μιλώντας στην Gazzetta dello Sport, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του μετά την κατάκτηση του 4ου σερί πρωταθλήματος.

«Το να τελειώσω την καριέρα μου στο Τορίνο με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι πραγματικά ένα όνειρο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσω το κεφάλαιο της Γιουβέντους. Δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσω το ποδόσφαιρο, καθώς έχω ακόμα τη διάθεση να προπονούμαι καθημερινά», ανέφερε ο Πίρλο και στη συνέχεια μίλησε για τους προσεχείς αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Είναι μία ομάδα φαινόμενο. Ο Ρονάλντο σκοράρει 2-3 γκολ σε κάθε ματς. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχο��με να χάσουμε τίποτα. Θα πάμε με καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε το όνειρο». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top