ΘΡΗΝΟΣ για τον παλαίμαχο της Μάντσ. Γιουνάινεντ, Ρίο Φέρντιναντ- ΠΕΘΑΝΕ η σύζυγός του

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η μητέρα των τριών του παιδιών

ΘΡΗΝΟΣ για τον παλαίμαχο της Μάντσ. Γιουνάινεντ, Ρίο Φέρντιναντ- ΠΕΘΑΝΕ η σύζυγός του

​Ο Ρίο Φέρντιναντ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, χθες Σάββατο, τον θάνατο της γυναίκας του και μητέρας των τριών παιδιών του, Ρεμπέκα Έλισον, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Το άλλο μου μισό έφυγε το περασμένο βράδυ. Η Ρεμπέκα, η υπέροχη γυναίκα μου, έφυγε ήσυχα ύστερα από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Royal Marsden του Λονδίνου. Ήταν μία φανταστική, στοργική μητέρα για τα τρία όμορφα παιδιά μας. Θα μας λείψει ως σύζυγος, αδελφή, θεία, κόρη και εγγονή. Θα ζει στη μνήμη μας ως οδηγός και πηγή έμπνευσης.

Εγώ, οι γονείς μου Τζάνις και Τζούλιανς, μαζί με τους γονείς της Ρεμπέκα Λέσλεϊ και Στέφαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτές τις ημέρες, εβδομάδες και μήνες απελπισίας.

_82722581_ferdinand2.jpg
Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τις υπηρεσίες τους στο ιατρικό προσωπικό του Royal Marsden με επικεφαλής τους καθηγητές Τζόνστον και Κλαρκ.

Οι προσπάθειές τους να παρατείνουν τη σύντομη ζωή της Ρεμπέκα δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Η θλίψη μας, σας οικογένεια, είναι μεγάλη. Θα εκτιμούσαμε να μας επιτραπεί να θρηνήσουμε μόνοι μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο έμπειρος Άγγλος αμυντικός μέσω της ιστοσελίδας της ΚΠΡ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χαμού της αγαπημένης του Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασαν τη βαθύτατη λύπη τους μέσω μηνύματός τους στο Twitter τόσο η νυν ομάδα του ΚΠΡ όσο και η πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, ενώ η ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) κόντρα στη Λίβερπουλ με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top