Νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 66-77 - ΝΤΟΥ οπαδών εξαιτίας μιας χειρονομίας του Σπανούλη

Πρώτη ανάρτηση 18:58

Νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 66-77 - ΝΤΟΥ οπαδών εξαιτίας μιας χειρονομίας του Σπανούλη

​Μετά την 25λεπτη διακοπή, το ντέρμπι των "αιωνίων" ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 77-66 στο ΟΑΚΑ, διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Έτσι θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα, της πρωτιάς και της έδρας, στους τελικούς της σεζόν.

86323.jpg
Μόλις ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε μια χειρονομία προς τους οπαδούς του τριφυλλιού, γεγονός που πυροδότησε την ένταση και προκάλεσε την είσοδο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διεκόπη, ενώ παίκτες και τεχνικό team έτρεξαν προς τα αποδυτήρια.

321.jpg
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πανηγύρισε το τρίποντο του, το οποίο μεγάλωσε τη διαφορά σε 64-77, γυρνώντας στην κερκίδα των πρασίνων και κάνοντας με τα χέρια του πως δεν ακούει. Μάλιστα, γι' αυτήν τη χειρονομία τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή.

6329.jpg
Με το αποψινό ντέρμπι «έπεσε η αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός είχε ένα βαθμό περισσότερο (45 βαθμούς) έναντι των «πρασίνων» (44 βαθμούς) σε 23 αγωνιστικές, γεγονός που σήμαινε ότι οι πράσινοι θα έπρεπε να επικρατήσουν με διαφορά τουλάχιστον 7 βαθμών για να βρεθούν στην πρώτη θέση των play offs.

6327.jpg
Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης, Διαμαντίδης, Μπλουμς, Νέλσον, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Λαουάλ, Μαυροκεφαλίδης, Μπατίστα, Σλότερ, Φώτσης

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Σπανούλης, Μάντζαρης, Ντάνστον, Πέτγουεϊ, Κατσίβελης, Αγραβάνης, Σλούκας, Χάντερ, Ντάνστον, Λοτζέσκι, Ντάρντεν, Παπαπέτρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top