ΑΥΤΕΣ είναι οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Συμπίπτει με το Final-4 της Ευρωλίγκας

 ΑΥΤΕΣ είναι οι σκέψεις της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Θετική είναι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή ημερομηνίας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας, γιατί συμπίπτει με τον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκα.

Κι οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαΐου, με αποτέλεσμα να προκύπτει ζήτημα για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν εκπρόσωπο και στις δύο αναμετρήσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στην ομοσπονδία, σύμφωνα με το οποίο ζητά να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου στο κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay", τα σενάρια διεξαγωγής είναι δύο:

1. Να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου. Αυτό όμως εξαρτάται από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, καθώς διεξάγεται ένα σχολικό πρωτάθλημα εκείνη την ημέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έτσι, μόνο αν τα ματς γίνουν το πρωί θα μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός.

2. Σε διαφορετική περίπτωση ο τελικός θα πάει έξι ημέρες αργότερα, δηλαδή το Σάββατο 23 Μαΐου. Το εν λόγω σενάριο φαντάζει και το επικρατέστερο τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top