Κοντονής:«Η προσπάθεια για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα βρει συμμάχους»

'' Δεν καταργούμε το αυτοδιοίκητο" λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού

Δεν καταργείται το αυτοδιοίκητο των Ομοσπονδιών, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και προσθέτει ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει ουδεμία επέμβαση στα θέματα διοίκησης των Ομοσπονδιών. Αυτοδιοίκητο, όμως, όπως ο ίδιος τονίζει, δεν σημαίνει αυτονόμηση από το Κράτος και τους μηχανισμούς ελέγχου.

Σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, ο υφυπουργός σημειώνει ότι «εάν κάποιοι παρερμηνεύσουν αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, θα εκπλαγώ και θα αντιδράσουμε κατά τον τρόπο που περιγράφει ο νόμος. Εγώ πιστεύω ότι η προσπάθεια που κάνουμε, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα βρει συμμάχους» λέει.

Σε ό,τι αφορά την υπ��θεση με τα στημένα παιχνίδια, σημειώνει ότι η ελληνική δικαιοσύνη ασχολείται με δυο σοβαρότατες υποθέσεις που οι ίδιοι οι εισαγγελείς έχουν πει ότι αφορά εγκληματικές οργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top