Προθεσμία 20 ημερών πήραν οι 4 κατηγορούμενοι για την «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο

Σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι

Προθεσμία 20 ημερών για να απολογηθούν πήραν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Το πρωί της Πέμπτης (02/04) στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη βρέθηκαν οι: Γιώργος Βλάσσης (μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ), Μαρία Αναστασάκη (δικηγόρος, νυν αναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), Λευτέρης Ζάμπρας, (επίτιμος εισαγγελέας εφετών, πρώην πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της
Football League την περίοδο του σκανδάλου των «στημένων» αγώνων μέχρι και σήμερα), Λευτέρης Ζάμπρας και –τέλος- ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, (επίτιμος αντιεισαγγελέας εφετών, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος πειθαρχικής επιτροπής Football League την περίοδο του σκανδάλου των στημένων αγώνων μέχρι και σήμερα).

Οι κατηγορούμενοι άκουσαν τον ειδικό ανακριτή να τους απαγγέλει κατηγορίες και ζήτησαν προθεσμία την οποία και πήραν.

Να σημειωθεί ότι χθες Τετάρτη είχε παρουσιαστεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή και είχε πάρει προθεσμία άλλος ένας κατηγορούμενος.

Αύριο Παρασκευή, θα πάρουν σειρά οκτώ άτομα, τα οποία –με τη σειρά τους- θα πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ συνολικά ο αριθμός των κατηγορούμενων αυξήθηκε στους 20 από τους 16.