ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ για τον Αλόνσο: Θα αγωνιστεί στην Μαλαισία

«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στην πίστα»

Η διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA) ανακοίνωσε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο θα «τρέξει» στο κυριακάτικο γκραν πρι της Formula 1 που θα διεξαχθεί στη Μαλαισία, καθώς πέρασε με επιτυχία το τελικό τεστ ετοιμότητας στην πίστα της Σεπάνγκ.

Ο Ισπανός πιλότος της ΜcLaren βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/03) στο ιατρικό κέντρο της Σεπάνγκ και υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, ο Αλόνσο έκανε την εξής δήλωση:«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στην πίστα. Θέλω να ευχαριστήσω το γενικό νοσοκομείο της Καταλονίας για την φροντίδα και την αγάπη που μου έδειξε, καθώς και τους ανθρώπους της McLaren για τον επαγγελματισμό τους».

Από την πλευρά της η (FIA) εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο Αλόνσο έχει περάσει όλα τα υποχρεωτικά τεστ φυσικής κατάστασης και ως εκ τούτου κρίνεται κατάλληλο να αγωνιστεί».

Σε αυτό να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ο πιλότος της Formula 1 είχε ένα ατύχημα την ώρα που δοκίμαζε το μονοθέσιο της McLaren στην Βαρκελώνη, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση και να ξεχάσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Παραμένει στο νοσοκομείο ο Φερνάντο Αλόνσο
Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλόνσο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Αλόνσο καθησύχασε τους θαυμαστές του μετά το ατύχημα: «Είμαι απολύτως καλά»