Ολ��μπιακά... βίτσια: «ο Φελπς φορούσε γυναικείο εσώρουχο και μου ζήτησε να τον ουρήσω»

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από μια dominatrix για τον κολυμβητή

Ολυμπιακά... βίτσια: «ο Φελπς φορούσε γυναικείο εσώρουχο και μου ζήτησε να τον ουρήσω»

«Πικάντικες» αποκαλύψεις για την βραδιά πάθους που πέρασε με τον Μάικλ Φλεπς, τον 22 φορές Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή της κολύμβησης, έκανε μία dominatrix, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο αθλητής φορούσε… γυναίκειο εσώρουχο και της ζήτησε να τον ουρήσει!

​Η Κιμ Πέτρο, από την Νέα Υόρκη, 36 ετών και επαγγελματίας του είδους, δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην εφημερίδα «The National Enquirer», όσα έκανε με τον Φελπς έναντι αμοιβής που έφτασε τα 830 ευρώ.

upl550d53f720453.jpg

«Ο χρόνος που θα περάσουμε μαζί θα είναι υπέροχος. Δε με σοκάρει τίποτα. Μη ντρέπεσαι», υποστηρίζει η 36χρονη ότι της είπε ο Φελπς, προσθέτοντας ότι την κάλεσε από το κινητό του και είπε ότι λέγεται Φαμπιάν Μαρασκιούλο. Το «καυτό» ραντεβού έγινε τον Φεβρουάριο του 2013, στο ξενοδοχείο «The London» στο Μανχάταν. «Μου είπε να πω αρκετό νερό πριν πάω στο ξενοδοχείο. Κατάλαβα το γιατί, κατάλαβα ότι θα πληρωνόμουν καλά για αυτό», συμπληρώνει η Πέτρο.

Όταν τον συνάντησε στο ξενοδοχείο, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η dominatrix, ο Φελπς έβγαλε το μπλουζάκι και το σορτσάκι του και αποκάλυψε το «φτηνιάρικο γυναικείο εσώρουχο που φορούσε». Μετά από μερικά τσιγάρα άρχισε η… δράση!

domi.jpg

«Ανέβηκα πάνω του και τον ούρησα! Αφού το έκανα με ρώτησε αν μπορώ να τον ικανοποιήσω. Φυσικά και ήμουν έτοιμη για όλα, ακόμα και για να αλλάξω τους κανόνες της δουλειάς μου για έναν διάσημο Ολυμπιονίκη. Κατέβασε το εσώρουχο και άρχισαν όλα», καταλήγει η 36χρονη.

Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις έρχονται λίγους μήνες μετά τις αποκαλύψεις μίας άλλης γυναίκας που γεννήθηκε αγόρι, της Τέιλορ Λιάν Τσάντλερ, η οποία είχε σεξουαλικές επαφές με τον αθλητή.

Κερασάκι στην τούρτα;
Όταν γίνονταν όλα αυτά τα «πικάντικα», ο Ολυμπιονίκης έχει ήδη αρραβωνιαστεί την πρώην Μις Καλιφόρνια, Νικόλ Τζόνσον!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top