KI OMΩΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλεγε «Τι ντροπή» την ώρα που σημείωνε δύο ρεκόρ!

Βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ

KI OMΩΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλεγε «Τι ντροπή» την ώρα που σημείωνε δύο ρεκόρ!

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ηττήθηκε από την Σάλκε με 4-3 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αλλά η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σημείωσε δύο γκολ κι «έπιασε» τον Λιονέλ Μέσι στην κορυφή των σκόρερ για το Champions League.

Τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι έχουν σημειώσει από 75 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και «οδηγούν» τον σχετικό πίνακα, που διατηρεί η UEFA από την περίοδο 1992-93, οπότε και καθιερώθηκε ο θεσμός με την σημερινή μορφή του.

Παράλληλα, ο Ρονάλντο πέρασε μόνος στην κορυφή των σκόρερ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 78 τέρματα, ένα περισσότερο απ’ τον «θρυλικό» Ραούλ και δύο περισσότερα από τον Μέσι, που την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχει την ευκαιρία να «απαντήσει» στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον διάσημο ποδοσφαιριστή να συνομιλεί με τον Μπενζεμά, λέγοντας «Τι ντροπή, τι ντροπή», εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση των Μαδριλένων κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top