Mε ήττα στους «8» του Champions League η Ρεάλ – εύκολα η Πόρτο!

Tι έγινε στους αγώνες της Τρίτης

Mε ήττα στους «8» του Champions League η Ρεάλ – εύκολα η Πόρτο!

​Τα… χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε η Ρεάλ, που πέρασε στους «8» του Champions League με ήττα με 4 - 3 από την Σάλκε, ενώ η Πόρτο κέρδισε την πρόκριση με «τεσσάρα» επί της Βασιλείας!

Ρεάλ - Σάλκε : 3 - 4

Τρεις φορές προηγήθηκαν οι Γερμανοί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και, μάλιστα, παρά το ότι είχαν δέκα απόντες, αναγκάζοντας την Ρεάλ να προκριθεί με ήττα και τους οπαδούς της να την αποδοκιμάσουν.

To σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Φουχς, για να ισοφαρίσει στο 25’ ο Ρονάλντο, ενώ στο 40' ο Χούντελααρ έκανε το 1 – 2 και ο Ρονάλντο «απάντησε» ξανά μετά από 5 λεπτά. Ο Μπενζεμά στο 52ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ, όμως, στο 57ο ο Σανέ ισοφάρισε και την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Χούντελααρ στο 84'.

Οι Γερμανοί ήθελαν ακόμα ένα γκολ για την πρόκριση, την οποία πήραν τελικά οι Ισπανοί, λόγω του 2 – 0 στον πρώτο αγώνα.

Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (83' Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (58' Μαρσέλο), Κεντίρα (58' Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Μπαρνέτα (81' Ουτσίντα), Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ (57' Γκορέτσκα), Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ (29' Σανέ), Χούντελααρ

Πόρτο - Βασιλεία: 4 - 0

Την 8η παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League, την πρώτη μετά τη σεζόν 2008 - 2009, πανηγύρισε η Πόρτο, σε συνδυασμό με το 1 - 1 στο πρώτο ματς.

Ο Μπραχιμί άνοιξε το σκορ στο 14', ενώ ο Ερέρα έκανε το 2 - 0 στην έναρξη του ημιχρόμνου. Εντυπωσιακό ήταν το 3ο γκολ της Πόρτο, από τον Καζεμίρο στο 56' με καταπληκτική εκτέλε��η φάουλ από απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75’ ο Αμπουμπακάρ.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά ο Ντανίλο συγκρούστηκε με τον τερματοφύκακά του, Φαμπιάνο και αντικαταστάθηκε από τον Μάρτινς Ίντι, ενώ στο 91’ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Σαμουέλ.

Οι συνθέσεις

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο (22' Μάρτινς Ίντι), Μάικον, Μαρκάνο, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Εβάντρο (79' Κουαρέσμα), Τέγιο, Μπραχιμί (74' Ρούμπεν Νέβες), Αμπουμπακάρ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Τόλαντ Τζάκα, Σερ (58' Εμπολό), Σαμουέλ, Σαφάρι, Ελνενί, Φάμπιαν Φράι (63' Κακιτάνι), Ντέρλις Γκονσάλες, Τζούφι, Γκάσι (77' Καλά), Στρέλερ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top