Αλαφούζος: Θα μπορούσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα εκτός ΟΥΕΦΑ με άλλες ομάδες

Σφοδρή επίθεση σε Μαρινάκη – «Είναι παρανοϊκό ανθρωπάκι» απαντά ο Ολυμπιακός

Αλαφούζος: Θα μπορούσαμε να κάνουμε πρωτάθλημα εκτός ΟΥΕΦΑ με άλλες ομάδες

Σφοδρή επίθεση στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε «άδικη» την ποινή στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει έφεση.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να προστατέψει το γήπεδο και αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε στην αστυνομία προτείνοντας την εκκένωση του γηπέδου στην περίπτωση που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καθόταν στον πάγκο της ομάδας του.

«Σκέφτηκα να βάλω την ομάδα να μην παίξει αλλά θα υπήρχαν συνέπειες βαθμολογικές» δήλωσε ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει σκεφτεί ποτέ να αποσύρει τον Παναθηναϊκό από το πρωτάθλημα: «Αν φύγουμε εμείς είναι σαν να κερδίζει η μαφία».

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η ομάδα του είναι «η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», έκανε λόγο για εύνοια της διατησίας στον Ολυμπιακό και εχθρική στάση στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε σε συνεργασία με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που δεν αποκλείεται να καταλήξει στην δημιουργία ενός νέου πρωταθλήματος!

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, 6-7, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA. Ας τους αφήσουμε να παίζουν με τον Πλατανιά, με τον Εργοτέλη, ή τον Τύρναβο που μιλάνε τώρα τελευταία με τα κινέζικα τηλέφωνα....» τόνισε ο κ. Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθ��ναϊκού χαρακτήρισε «ιερή αγελάδα» τον Ολυμπιακό, ενώ επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας ότι έχει σχέση με παράνομες ενέργειες και χρηματοδοτεί μπράβους με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφερόμενος, τέλος, στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δ.σ. της Σούπερ Λίγκα, σημείωσε ότι ο κ. Μαρινάκης πριν τον βρίσει, του είπε: «Θες να σε πλακώσω στο ξύλο ή να σε μπουγελώσω;».

Η απάντηση του Ολυμπιακού: Παρανοϊκό ανθρωπάκι ο Αλαφούζος

Σκληρή ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στα όσα είπε ο κ. Αλαφούζος, τον οποίο χαρακτήρισε «παρανοϊκό ανθρωπάκι», προαναγγέλλοντας την κατάθεση μήνυσης εναντίον του.

«Το παρανοϊκό ανθρωπάκι που είναι υπεύθυνο για τα προσχεδιασμένα έκτροπα και τις προσχεδιασμένες δολοφονικές απόπειρες στη Λεωφόρο, αντί να ζητήσει συγγνώμη μετέφερε απλώς τη γελοιότητα και τα ψέματα της Δίκης της Δευτέρας σε σαββατιάτικη εκπομπή» αναφέρει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top