ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ρατσιστικό επεισόδιο: Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν από το Μετρό έγχρωμο επιβάτη!

Δείτε τι απάνησε η ομάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ρατσιστικό επεισόδιο: Οπαδοί της Τσέλσι πέταξαν από το Μετρό έγχρωμο επιβάτη!

Ένα απίστευτο ρατσιστικό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο σταθμό του Μετρό στο Παρίσι, όταν οπαδοί της Τσέλσι δεν επέτρεψαν σε έναν έγχρωμο άνδρα να επιβιβαστεί στο συρμό.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Guardian», o άτυχος άνδρας προσπαθεί να μπει, όμως οι οπαδοί της Τσέλσι τον σπρώχνουν και πάλι εκτός.

Στη συνέχεια μάλιστα δεν διστάζουν να τραγουδήσουν ένα ρατσιστικό σύνθημα: «Είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και μας αρέσει...», αφήνοντας άπαντες άναυδους από την προκλητική τους συμπεριφορά.

Η απάντηση της Τσέλσι

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ομάδα της Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Τέτοιες συμπεριφορές είναι απεχθείς και δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο ή την κοινωνία. Θα υποστηρίξουμε οποιαδήποτε ποινική δίωξη ασκηθεί εναντίον όσων εμπλέκονται και θα πρέπει να αποδειχτεί αν πρόκειται για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ή μέλη της, για να λάβουμε αυστηρά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top