ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Ιμπραϊμοβιτς: Το μήνυμα που έστειλε γεμίζοντας το σώμα του με τατουάζ

O ποδοσφαιριστής ζητά να στηρίξουμε 805 εκατομμύρια ψυχές που πεινάνε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Ιμπραϊμοβιτς: Το μήνυμα που έστειλε γεμίζοντας το σώμα του με τατουάζ

Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το γκολ στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Καέν. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έβγαλε την μπλούζα του και έδειξε τα τατουάζ του.

Το ασυνήθιστο είναι ότι ανάμεσα σε αυτά ήταν και τα ονόματα 50 ανθρώπων που ζουν στις πιο υποανάπτυκτες χώρες του κόσμου, υπέφεραν από την πείνα και βοηθήθηκαν από το πρόγραμμα «World Food Programme» των Ηνωμένων Εθνών, εκ των οποίων τα 15 μικρών παιδιών.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εξήγησε: «805 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από πείνα στον κόσμο σήμερα. Σιγουρευτείτε πως ο κόσμος ξέρει. Υποστηρίξτε τους όπως ακριβώς υποστηρίζετε εμένα #WorldFoodProgramme #805millionnames».

Αναλυτικά το μήνυμά του αναφέρει: «Όπου πάω οι άνθρωποι μ�� αναγνωρίζουν, φωνάζουν το όνομα μου, ζητωκραυγάζουν για εμένα. Αλλά υπάρχουν ονόματα που κανείς δεν θυμάται. Που κανείς δεν φωνάζει για αυτούς. Τα 805 εκατομμύρια ανθρώπων που υποφέρουν από την πείνα σε όλο τον κόσμο σήμερα. Εγώ έχω υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Από εδώ και πέρα θέλω αυτή η υποστήριξη να πάει στους ανθρώπους που υποφέρουν από την πείνα, αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές. Οπότε όταν ακούτε το όνομα μου, θα σκέφτεστε τα ονόματα τους. Όταν με βλέπετε, θα βλέπετε αυτούς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top