Μέσι: Ο τρόπος που χάσαμε από την Γερμανία θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

 Μέσι: Ο τρόπος που χάσαμε από την Γερμανία θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου

«Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου ο τρόπος που χάσαμε», αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA.

O Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωσε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης έως τον τελικό.

Ο Μέσι δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου αλλά ήμουν ενθουσιασμένος που φθάσαμε στον τελικό. Ο ημιτελικός με την Ολλανδία ήταν ένα ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Υπήρχε πολύ ��ακτική και ήμουν χαρούμενος που προκριθήκαμε στον τελικό.

Η εξέλιξη του ημιτελικού Βραζιλία - Γερμανία ήταν ανάλογη με αυτή του αγώνα Ολλανδία - Ισπανία 5-1 και ήταν μεγάλη έκπληξη για όλους μας. Περιμέναμε ένα ανταγωνιστικό ισοδύναμο παιχνίδι και δύσκολο για τις δύο ομάδες. Δεν περίμενα την διακύμανση του σκορ και έκπληξη για όλους μας.

Ήταν κρίμα που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στον τελικό. Είχαμε περισσότερες από την Γερμανία. Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου ο τρόπος που χάσαμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top