«Εξερεύνησε τα όριά σου»: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μετς

Μία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι για άτομα με κινητική αναπηρία αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου», το οποίο πραγματοποιούν
ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11π.μ.
ΣΒΒΗΣΒΒΣ.jpg

Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία.

Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paska.athens@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top