«Εξερεύνησε τα όριά σου»: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μετς

«Εξερεύνησε τα όριά σου»: Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία
Μία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι για άτομα με κινητική αναπηρία αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου», το οποίο πραγματοποιούν
ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11π.μ.
ΣΒΒΗΣΒΒΣ.jpg

Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία.

Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paska.athens@gmail.com
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top