Κύπελλο Ελλάδας: Σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ τα τελευταία εισιτήρια για τους "8"

Στις 17.00 το απόγευμα, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ τα τελευταία εισιτήρια για τους "8"

Πέφτει σήμερα, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00, ΟΤΕ Sport 4) στη ρεβάνς του 1-1, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα, στο ΟΑΚΑ (17:00 ΟΤΕ Sport 2), που θέλει επίσης να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου ματς.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Ντούνη Π., Ανάκογλου, Αραβίδη, Γεωργέα, Γροντή, Λαμπρόπουλο, Μάνταλο, Μπακάκη, Ντούνη Μ., Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σαρρή, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου στους «Φαίακες» δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ναγιάρ και Ζουμπουλάκη, με αποτέλεσμα η αποστολή να αποτελείται από τους Γκόμες, Ντιόγκο, Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόβσκι, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλο, Βενέτη, Γεωργακόπουλο, Ζορμπά, Κόντο, Κρητικό, Παρασκευαϊδη και Σιόντη.

Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Πράνιτς και Κλωναρίδη να βγάζουν κανονικά την τελευταία προπόνηση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, μαζί με τους, Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Καρέλη.

Τέλος, ο Ράσβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Καρυπίδη και Ράνο. Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται από τους, Ζαρόπουλο, Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδης Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρα, Γούτα, Κομεσίδη, Φλίσκα, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον, Μπέλιτς, Βάλτερ, Ορφανίδη Π. και Καπετάνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top