Στα πράσινα ντύνεται ο Στάθης Ταυλαρίδης-Άφησε τον Ατρόμητο για τον Παναθηναϊκό

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις» δήλωσε ο 35χρονος στόπερ

Στα πράσινα ντύνεται ο Στάθης Ταυλαρίδης-Άφησε τον Ατρόμητο για τον Παναθηναϊκό

​Στα πράσινα θα ντυθεί και τυπικά ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος μετά από δυόμιση χρόνια άφησε τον Ατρόμητο για τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του 35χρονου στόπερ ανακοινώθηκε πρώτα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων. Στο σχετικό δελτίο Τύπου, φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη για το «αντίο» στον Ατρόμητο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματία και ήθους στη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Στάθης Ταυλαρίδης τόνισε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Σπανό που σεβάστηκε την απόφαση μου σε αυτή τη φάση της ζωής μου και να παίξω στον Παναθηναϊκό. Πέρασα 2,5 πολύ όμορφα χρόνια στον Ατρόμητο και αποτελεί μεγάλη δικαίωση για εμένα ότι κατάφερα μέσα από την σκληρή δουλειά να κερδίσω την εκτίμηση όλων και ειδικά των φιλάθλων μας.

Φεύγω από τον Ατρόμητο με τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Πραγματικά ένιωθα στον Ατρόμητο σαν να βρίσκομαι στην οικογένειά μου.

Ειδικά στους συμπαίκτες μου θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί όπως τους είπα κατ΄ιδίαν από τότε που ξεκίνησα το 1996 αυτό το ωραίο ταξίδι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν πίστευα ποτέ στη δύναμη του ενός. Πάντα πίστευα στη δύναμη των πολλών. Και το γεγονός ότι κάνω τη μετεγγραφή το χρωστάω σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε εκείνους γιατί με βοήθησαν να έχω δίπλα τους αυτή την απόδοση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top