ΦΩΤΟ:Η απίστευτη ιστορία του ποδοσφαιριστή που ξύπνησε από κώμα και νόμιζε πως ήταν ο Μακόναχι

Μιλά άπταιστα γαλλικά!

ΦΩΤΟ:Η απίστευτη ιστορία του ποδοσφαιριστή που ξύπνησε από κώμα και νόμιζε πως ήταν ο Μακόναχι

Ο Αύγουστος του 2012 θα μείνει γ��α πάντα χαραγμένος στην μνήμη του Ρόρι Κέρτις, ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

ποδ2.jpg

Έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έσπασε την λεκάνη του.

Για τους επόμενους 6 μήνες, ο νεαρός άνδρας έμεινε σε τεχνητό κώμα. Η έκπληξη ήρθε όταν ξύπνησε και άρχισε να μιλά άπταιστα γαλλικά.

ποδ3.jpg

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο 25χρονος είναι απόφοιτος Δημοτικού. Βέβαια, το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η πεποίθηση ότι ήταν ο Μάθιου Μακόναχι.

ποδ6.jpg

«Δεν θυμάμαι και πολλά από τότε, αλλά ξέρω ότι μέσα στο κεφάλι μου νόμιζα πως ήμουν ο Μάθιου Μακόναχι. Όταν πήγα στην τουαλέτα και κοίταξα το είδωλό μου στον καθρέπτη, σοκαρίστηκα γιατί δεν έμοιαζα καθόλου με εκείνον, δεν ήξερα τι έβλεπα. Σιγά-σιγά με τον καιρό έγινε ένα κλικ και σκέφτηκα: “αυτός είναι ένας ηθοποιός, τότε εγώ τι είμαι;”. Αλλά υπήρχαν στιγμές που ήμουν στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν πως ανυπομονούσα να βγω για να γυρίσω ταινίες. Ήμουν πεπεισμένος πως ήμουν αυτός και πως ήμουν τόσο όμορφος όσο εκείνος. Τελικά, ξέρω ότι στην πραγματικότητα ήταν μια σκέψη ελπίδας», είπε ο ίδιος.

ποδ5.jpg

Για όλα αυτά υπάρχει επιστημονική εξήγηση, αφού οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν πως έπασχε από πολυεστιακή ενδοκρανιακή αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Ωστόσο, ο Κέρτις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τον Νοέμβριο του 2012, νομίζοντας ακόμη ότι είναι ο Μακόναχι και μιλώντας άπταιστα γαλλικά.

ποδ4.jpg
Δύο χρόνια αργότερα, τα πράγματα έχουν λίγο διαφοροποιηθεί καθώς δεν πιστεύει πως είναι ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, αλλά εξακολουθεί να μιλά τέλεια γαλλικά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top