ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Να προσπαθήσεις να πάρεις τον αγώνα στα χαρτιά… μάγκικα και Πειραιώτικα»

Η απάντηση στον Ολυμπιακό

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Να προσπαθήσεις να πάρεις τον αγώνα στα χαρτιά… μάγκικα και Πειραιώτικα»

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έβαλε η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, η οποία ξεκαθαρίζει πως παρά τα όσα αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα, ενώ εκφράζει ερωτηματικά όσον αφορά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας: «Τι άλλο σου μένει; Να προσπαθήσεις να πάρεις τον αγώνα στα χαρτιά… μάγκικα και Πειραιώτικα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός, προβάλλοντας για μια ακόμα φορά την θλιβερή της επικοινωνιακή εικόνα, έσπευσε να διαστρεβλώσει την αλήθεια παρουσιάζοντας ότι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δήθεν κατακυρώνει τον μεταξύ μας αγώνα κυπέλλου υπέρ της , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης, οφείλει να ξεκαθαρίσει την αλήθεια στο φίλαθλο κόσμο.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν κρίνει την υπόθεση κατ' ουσία, παρά την αναπέμπει στο ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ δεχόμενο ότι το τελευταίο έχει δικαιοδοσία να κρίνει επ' αυτής. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει δεκτή την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ούτε διατάσσει την υπέρ της κατακύρωση του αγώνα κυπέλλου.

Δεν μπορούμε όμως παρά να εκφράσουμε την τεράστια απορία μας σχετικά με την απόφαση αυτή του ΑΣΕΑΔ που κάνει άνω κάτω την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και αφήνει να αιωρείται μία υπόθεση η οποία είναι τελείως ξεκάθαρη: Η ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε δικαιότατα έναν αγώνα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο δεν επηρέασε στο ελάχιστο έναν αγώνα που κρίθηκε εντός του γηπέδου, με δίκαιο νικητή, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι κινήσεις του ηττημένου που ακολούθησαν με αποκορύφωμα την απόλυση του προπονητή μετά την έντονη αντίδραση των οπαδών που συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ διαμαρτυρόμενοι για τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Δεν συγκεντρώθηκαν για κανέναν άλλο λόγο εκεί.

Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφέστατοι.

Καμία νομική κατασκευή δεν δύναται να ανατρέψει την πραγματικότητα, ούτε το υφιστάμενο νομικό καθεστώς.

Τόσ�� το τυπικό όσο και η ουσία της υπόθεσης βρίσκονται στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Κι αυτό θα διαφανεί πανηγυρικά στο τέλος.

Αυτό που έχει καταλάβει όλος ο κόσμος, όμως είναι η πάγια τακτική του Ολυμπιακού: Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να πάρεις παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ούτε μέσα ούτε έξω από την Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη ούτε με Έλληνες αλλά ούτε και με ξένους διαιτητές, ούτε ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με ανήλικους… Τι άλλο σου μένει; Να προσπαθήσεις να πάρεις τον αγώνα στα χαρτιά… μάγκικα και Πειραιώτικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΑΣΕΑΔ ανατρέπει το Κύπελλο Μπάσκετ!

Ο Ολυμπιακός ζητά από την ΕΟΚ να ορίσει ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Γιαννακόπουλος:«Δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα παιδιά»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ατιμωρησία έλαβε τέλος»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top