Πατέρας μικρού Τζέι: Ο Σαμαράς είναι πραγματικός κύριος

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στο Facebook

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πατέρας του μικρού Τζέι, για τον Γιώργο Σαμαρά, αφού παρά το γεγονός ότι έχασε τον αγαπημένο του παππού πήρε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά στον γιο του.

Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ έζησαν μοναδικές κατά την απονομή του επάθλου «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» στον Γιώργο Σαμαρά για τη σχέση που ανέπτυξε με τον μικρό φίλαθλο Τζέι που ήταν ο ξεχωριστός προσκεκλημένος των διοργανωτών.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού με την σειρά του έπλεξε το εγκώμιο στον ποδοσφαιριστή γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ο Σαμαράς έμαθε ότι ο παππούς του είχε πεθάνει και ταξίδεψε κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Οι διοργανωτές με πληροφόρησαν γι’ αυτό, αλλά επίσης μου είπαν ότι έχει πάρει το τελευταίο αεροπλάνο από εκεί για την Αθήνα, αφού δεν ήθελε να απογοητεύσει τον Τζέι. Η παρουσίαση της διοργάνωσης καθυστέρησε για να δώσει στον Σαμαρά τη δυνατότητα να είναι εκεί. Κατά την άφιξή του πήγε κατευθείαν στον Τζέι. Είναι πραγματικός κύριος…».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το videο!