Ενεργοποιήθηκε και πάλι η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ!

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 του Γερμανού πιλότου

Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης (13/11) τέθηκε και πάλι σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας του θρύλου της Formula 1, Σαμπίν Κεμ είχε απενεργοποιήσει το site (www.michael-schumacher.de) μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο «Σούμι» τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η ημέρα που είναι και πάλι στον «αέρα» η ιστοσελίδα δεν είναι τυχαία, αφού σήμερα συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 του Γερμανού πιλότου.

«Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του», είπε η Κεμ.

Η σύζυγός του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα και τα παιδιά του, ανήμερα της επετείου έγραψαν το δικό τους μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Eξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Μίκαελ και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους. Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Μίκαελ. Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του».

Διαβάστε επίσης: