ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που ο Πιστόριους ίσως αναγκαστεί να παραμείνει περισσότερο στη φυλακή

Δεν έχει αστραγάλους για να του τοποθετήσουν το «βραχιολάκι»

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που ο Πιστόριους ίσως αναγκαστεί να παραμείνει περισσότερο στη φυλακή

Δυσάρεστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Όσκαρ Πιστόριους. Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», ο Παραολυμπιονίκης ίσως αναγκαστεί να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής περισσότερο απ’ όσο υπολογίζει για έναν και μόνο λόγο… επειδή έχει πρόσθετα μέλη.

Αυτό είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα για τον αθλητή, αφού δεν έχει αστραγάλους για να του τοποθετηθεί το «βραχιόλι», η ηλεκτρονική συσκευής παρακολούθησης.

Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο οι Αρχές δεν του βάζουν την συγκεκριμένη συσκευή στον καρπό.

Ο λόγος είναι απλός… Οι συγκεκριμένες συσκευές απαγορεύεται διά νόμου να τοποθετηθούν στον καρπό, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, οι ελπίδες του Πιστόριους καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, αφού ο ίδιος πίστευε ότι θα βγει νωρίτερα από τη φυλακή και θα τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

«Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί στον αστράγαλο. Δεν μπορούμε να τη βάλουμε σε τεχνητά μέλη, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και να μείνουν κάπου, ενώ ο παραβάτης θα έχει εξαφανιστεί», ανέφεραν πηγές από τη φυλακή, στην βρετανική εφημερίδα.

Παράλληλα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Όσκαρ κρατείται στη νοσοκομειακή πτέρυγα της φυλακής Kgosi Mampuru, στην Πρετόρια, ενώ βρίσκεται στην απομόνωση, καθώς υπάρχει ανησυχία για την ασφάλειά του, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια, αφού έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top