Υιοθέτησε και εσύ έναν Έλληνα αθλητή και στήριξε το όνειρο της Ολυμπιάδας!

Μεγάλη ανταπόκριση για το πρόγραμμα που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, κ. Καπράλος

Υιοθέτησε και εσύ έναν Έλληνα αθλητή και στήριξε το όνειρο της Ολυμπιάδας!
Με μεγάλη επιτυχία υλοποιείται το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» καθώς η έμπνευση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Ο στόχος του προγράμματος είναι μέσα από χορηγίες εταιρειών και ιδιωτών να δοθεί η δυνατότητα σε Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη Ολυμπιάδα.

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων έκανε χθες ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του STAR Πόπη Τσαπανίδου.

«Η κρίση που έπληξε τη χώρα μας είχε σοβαρές επιπτώσεις και στον ελληνικό αθλητισμό. Τα χρήματα της Πολιτείας για τον αθλητισμό έχουν περικοπεί δραματικά και περικόπτονται συνεχώς. Όλη αυτή η πραγματικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός αθλητισμός, μας είχε προβληματίσει έντονα και αναζητήσαμε λύσεις. Μέσα σ’ αυτό το τοπίο, η προσπάθεια για εύρεση χορηγιών από τον ιδιωτικό τομέα ήταν μονόδρομος, ειδικά τώρα, που έχουμε διανύσει περισσότερο από το μισό της διαδρομής προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και ο χρόνος μετρά αντίστροφα» σημείωσε ο κ. Καπράλος.

Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης, μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ και εκπρόσωποι της αθλητικής και Ολυμπιακής Οικογένειας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top