Θρήνος στη Ν. Αφρική: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Η Αστυνομία δίνει αμοιβή σε όσους δώσουν πληροφορίες για τους δολοφόνους

Θρήνος στη Ν. Αφρική: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον τερματοφύλακα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του τερματοφύλακα, Σένζο Μεγίβα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 20.00 το βράδυ της Κυριακή, όταν ο 27χρονος αθλητής βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόσλορους, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες διέρρηξαν την οικία του αθλητή τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι δεν έπαθαν το παραμικρό.

Στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά αφού οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Από την άλλη πλευρά, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους δολοφόνους και προσφέρει αμοιβή ύψους 150.000 ραντ (περίπου 11.000 ευρώ) για όσους μπορούν να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ο Μαγίβα πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ αγωνίστηκε τελευταία φορά το Σάββατο στη νίκη της ομάδας του με 4-1 απέναντι στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια, τόσο για την οικογένεια και το παιδί του όσο για τους Ορλάντο Πάιρατς και το έθνος» αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θάνατο του επιβεβαίωσε και η αστυνομία μέσω twitter.



αααα.jpg


ααααααααααααα.jpg



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top