«Κόκκινο» το ντέρμπι: Με γκολ του Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ

Με 1-0 στο Γ.Καραϊσκάκης

«Κόκκινο» το ντέρμπι: Με γκολ του Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ

Στα «κόκκινα» βάφτηκε το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Παναθηναϊκού 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας καταδιώκοντας τον ΠΑΟΚ και να αφήνει τους «πράσινους» έξι βαθμούς πίσω του και εννέα από την κορυφή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε στιγμές με ένταση και πάθος, αλλά λίγες σχετικά καλές φάσεις και ακόμη λιγότερες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Σκόρερ έγινε στο 59' με κεφαλιά ο Αυλωνίτης μετά το φάουλ του Τσόρι, για να κάνει ο Ολυμπιακός το 1-0.

Τη μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι έχασε ο Κώστας Μήτρογλου στο 81'. Ο στράικερ του Ολυμπιακού κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε καθαρά από τον Στιλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν μετά το γκολ να αντιδράσουν, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των γηπεδούχων, αλλά συνολικά ήταν πάρα πολύ κακοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους με συνέπεια ο Ρομπέρτο να περάσει ένα από τα πιο ήσυχα βράδια της καριέρας του.

Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει για λίγα λεπτά καθώς εξαιτίας των καπνογόνων που είχαν ανάψει φίλαθλοι στις κερκίδες, ήταν περιορισμένη η ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Μήτρογλου, Τσόρι, Κασάμι, Ομάρ, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπούι, Σίλντεφελντ, Πράνιτς και Νάνο.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top