Οπαδός έκλεψε φανέλα και... μπήκε στο γήπεδο!

Τι άλλο θα δούμε;

Οπαδός έκλεψε φανέλα και... μπήκε στο γήπεδο!

Σε... Εσθονό μεταμφιέστηκε ένας οπαδός της εθνικής Ιρλανδίας που θέλησε να δει τον αγώνα τον δύο ομάδων για τα μπαράζ του Euro από πολύυυυ κοντά. Τι έκανε; Έκλεψε φανέλα και μπήκε στο γήπεδο ως φροντιστής!

Ο Κόνορ Κάνιγχαμ ταξίδεψε μέχρι το Ταλίν για να δει τον αγώνα της Ιρλανδίας με την Εσθονία, όμως, δεν είχε εισιτήριο γιατί παραήταν ακριβό.

Θέλοντας σώνει και ντ�� να δει τον αγώνα από κοντά, προσποιήθηκε αρχικά τον υπεύθυνο ασφαλείας αλλά δεν τα κατάφερε. Ψάχνοντας το... κάτι που θα τον έβαζε στο γήπεδο, ο Κάνιγχαμ βρήκε ένα σάκο με μπάλες και φόρμες της εθνικής Εσθονίας, που είχαν χρησιμοποιηθεί στο ζέσταμα.

«Φόρεσα την στολή, άρπαξα μια τσάντα γεμάτη μπάλες και μπήκα στο γήπεδο. Δεν ήξερα προς τα που να κατευθυνθώ για να μην με πάρουν χαμπάρι και τελικά αποφάσισα να καθίσω κοντά στον πάγκο της Εσθονίας. Χωρίς να το καταλάβω, στεκόμουν δίπλα στον προπονητή τους», εξιστόρησε ο ίδιος.

Όπως είπε, υπεύθυνος της UEFA «ψυλλιάστηκε» ότι δεν ήταν φροντιστής και τον έβγαλε από το γήπεδο, ενώ, για να έχει κάτι να θυμάται, κατέγραψε το εγχείρημά του σε βίντεο.

Θέλετε κι άλλο «κουφό»; Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κάνιγχαμ ξαναμπήκε στο γήπεδο και πανηγύρισε με τους παίκτες της Ιρλανδίας την νίκη με 4 - 0, φορώντας... την στολή των αντιπάλων!

Δείτε τον Κάνιγχαμ ντυμένο Εσθονό να πανηγυρίζει με τους Ιρλανδούς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top