Φουστέρ: «Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου»

Πως αισθάνεται που φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

 Φουστέρ: «Θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας μου»

Ο Νταβίντ Φουστέρ σε δηλώσεις του στη Νova αναφέρθηκε στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν, ενώ δεν δίστασε να απ��καλύψει πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων είπε: «Αντιμετωπίζουμε την Μάλμε την επόμενη εβδομάδα σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί γνωρίζουμε πως θα είναι καθοριστικό για το μέλλον μας στην Ευρώπη, αν καταφέρουμε και πάρουμε στη Σουηδία ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως, πριν από αυτό έχουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να πάμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Επομένως, όλα τα παιδιά χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι πρώτα στο παιχνίδι του Σαββάτου και μετά θα σκεφθούμε την Ευρώπη».

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει μια παλαιότερη δήλωσή του όπου είχε πει ότι είναι ευτυχισμένος από τη ζωή σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

«Ναι, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα είπα πως είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με τον τρόπο που μου φέρονται τόσο μέσα στο σύλλογο, όσο και έξω από αυτόν. Όλοι μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Και είναι λογικό να θέλω να συνεχίσω για περισσότερα χρόνια στον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από τον σύλλογο αν θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Αλλά όσο για εμένα, θα ήθελα να συνεχίσω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Όσο για το πώς αισθάνεται που φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» δήλωσε: «Καταρχήν, είμαι πάρα πολύ περήφανος που μου συμβαίνει αυτό. Για εμένα είναι μία τιμή, αλλά και μία ευθύνη. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Αλλά μου δίνει και την ευθύνη να εξηγήσω στους υπόλοιπους παίκτες τι σημαίνει να παίζεις στον Ολυμπιακό και λίγο - πολύ τη φιλοσοφία του συλλόγου. Για εμένα είναι πολύ όμορφο το γεγονός να είμαι ένας από τους αρχηγούς και που έχω αυτήν την ευθύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top