Θέλει μόνο Ολυμπιακό ο Μίτσελ

«Αρχικά έκανα λάθος με τον Αβραάμ»

Το πρωί της Πέμπτης (25/9) ο Μίτσελ συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου της ομάδας και προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο των ερυθρολεύκων, αλλά πως δεν τον ενδιαφέρει κάποια άλλη πρόταση.

Να τονίσουμε ότι το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μίτσελ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο υπογραμμίζοντας: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν είχα λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε για τον Αβραάμ και είχα κάνει λάθος μαζί του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήρθε στο γραφείο μου και μου μίλησε το κατάλαβα και του ζήτησα συγγνώμη. Δυστυχώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό και έμεινε πολύ πίσω.

Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησα να του δίνω ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, έφτιαξα ένα πλάνο για το πώς θα τον βάλω σταδιακά στην ομάδα και πλέον ο Αβραάμ γύρισε στην αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό και είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Εθνική.

Η κριτική που δέχτηκε στο ματς με τη Βοσνία τον έριξε ψυχολογικά. Προσπάθησα να τον βοηθήσω περισσότερο από τον καθένα. Πέρυσι ήταν τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής και θα ήταν αρκετά πιο πάνω αν δεν είχε κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Αβραάμ έπρεπε να δεχτεί την κατάσταση, επαναλαμβάνω ότι αρχικά έκανα λάθος μαζί του αλλά δεν συμφωνώ για τα υπόλοιπα».