Παράταση μέχρι τις 4 Νοεμβρίου η Arboris Capital

Τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

Παράταση μέχρι τις 4 Νοεμβρίου η Arboris Capital

Παράταση μέχρι τις 4 Νοεμβρίου πήρε η υπόθεση της εταιρίας Arboris Capital, η οποία επιθυμεί να εξουσιοδοτηθεί για να φέρει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της πράσινης ΠΑΕ, το οποίο εξουσιοδότησε την διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους «όρους και τις προϋποθέσεις», κάτω από τις οποίες μπορεί να υπάρξει πιθανή συνεργασία με την εταιρεία.


Βγαίνοντας από την συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας ανέφερε ότι: «Μας ενδιαφέρουν τα τρία ντέρμπι που έρχονται και μας αφορά πολύ το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Τα υπόλοιπα έπονται. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθεί το καλό πρόσωπο και το καλό κλίμα στην ομάδα».


«Σήμερα εξετάσαμε ξανά την περίπτωση της Arboris, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Είδαμε και μελετήσαμε τους όρους της πρότασης. Το Δ.Σ. όμως δεν είναι υπεύθυνο και δεν μπορεί να χρεωθεί την απόφαση. Για αυτό θα αποφασίσει η Γ.Σ. στις αρχές Νοεμβρίου. Εμείς θα πάρουμε οριστική απόφαση μόνο όταν μάθουμε και την απόφαση των μετόχων», δήλωσε κατά την εξοδό του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Το θέμα της μεσολαβήτριας εταιρίας παγώνει λοιπόν προσωρινά, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τον σαουδάραβα επιχειρηματία Αλ Σαούντ που επιθυμεί να παρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top