«Τεσσάρα» Παναθηναϊκού στην Super League

Νίκη Ατρόμητου, ισοπαλία για Αστέρα και Ξάνθη

«Τεσσάρα» Παναθηναϊκού στην Super League

Νικηφόρα και, μάλιστα, με τέσσερα τέρματα επί του Εργοτέλη ��έρασε ο Παναθηναϊκός την 7η αγωνιστική της Super League. Επίσης, ο Ατρόμητος κέρδισε 1 - 0 τον ΠΑΣ, ενώ Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο 1 - 1.

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης: 4 - 0

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ από το 7ο λεπτό, με γκολ που πέτυχε ο Μπουμσόνγκ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λέτο.

Στο 25΄ο Λέτο ευστόχησε προ κενής εστίας και, 6 λεπτά μετά, ήρθε η σειρά του Κατσουράνη να νικήσει τον Πίρσον. Στο 57ο λεπτό, ο Λέτο σκόραρε ξανά και έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ατρόμητος - ΠΑΣ: 1 - 0

Με... αυτογκόλ από τον Γιαννούλη κέρδισε τον αγώνα ο Ατρόμητος, που παραμένει αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ είχε κακή παρουσία στο πρώτο μισό του αγώνα, κάτι που δεν κατάφερε να ανατρέψει παρά την ανασύνταξη δυνάμεων στο β' ημίχρονο.

Αστέρας - Ξάνθη: 1 -1

Η αναμέτρηση στην Τρίπολη έληξε χωρίς νικητή, παρά το ότι στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου στο πρώτο λεπτό, αλλά στο 28' ο Ράγιος χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι αγώνες της Κυριακής

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρεις αγώνες αύριο, Κυριακή, από τους οποίους ξεχωρίζει το Άρης - ΠΑΟΚ (20:30). Νωρίτερα (18:15), παίζουν ΟΦΗ - ΑΕΚ και Πανιώνιος - Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top