Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Γιάννενα 3-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας οι πράσινοι

Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός - Γιάννενα 3-1

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημ�� σε ισάριθμα ματς σημείωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ και έχοντας το απόλυτο των έξι βαθμών σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν αρκετά θεαματικός, αφού προσέφερε στους 20.000φίλους του τριφυλλιού που ανηφόρησαν στο Μαρούσι εκτός από τα τρία τέρματα και τρία... δοκάρια αλλά και έναν εξαιρετικό Σεμπάστιαν Λέτο, που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο Ζέκα ήταν ο πρώτος πάντως που έχασε ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο πέμπτο λεπτό έπιασε ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι, σε μια φάση που ακολούθησε της πρώτης καλής στιγμής του ΠΑΣ με τον Γεωργίου (4’).

Στο 7’ είχαμε το πρώτο γκολ του τριφυλλιού από στημένη φάση με τον σκόρερ Σαριέγκι. Ακολούθησαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες και τελικά οι πράσινοι βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με εξαιρετικό πλασέ του Τοτσέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο τις στροφές και έχασε μοναδικές ευκαιρίες με Κλέιτον στο 66’ και Λέτο στο 74’, ωστόσο και στις δύο αυτές περιπτώσεις η μπάλα αντί για δίχτυα βρήκε τα δοκάρια. Και σα να μην έφτανε αυτό, ενδιάμεσα, στο 68’ ο Μπακαγιόκο μείωσε σε 2-1 και καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους.

Η ανησυχία πάντως δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 75’ ο Λέτο έγραψε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top