Οι δηλώσεις των προπονητών για την κλήρωση των ομίλων του Europa League

Τι είπαν Αναστασίου, Αναστασιάδης και Βεργέτης

 Οι δηλώσεις των προπονητών για την κλήρωση των ομίλων του Europa League

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Europa League.

Oι προπονητές των ομάδων Αναστασίου, Αναστασιάδης και Βεργέτης σχολίασαν την κλήρωση.

Αναστασίου: Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε την εξής δήλωση: «Η Αϊντχόφεν έχει πάρα πολύ καλή επιθετική γραμμή και είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή, όπως όλες άλλωστε οι ολλανδικές ομάδες. Θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε αρκετό καιρό να δούμε πράγματα και να δουλέψουμε. Στο γήπεδο θα φανεί αν... ήταν επιθυμητός αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. H Εστορίλ ως ομάδα της Πορτογαλίας είναι πάντα επικίνδυνη, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Είναι μία σκληροτράχηλη αμυντικά ομάδα και θα την προσέξουμε. Η Ντινάμο Μόσχας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από το τέταρτο γκρουπ. Είναι σημαντικό και το πότε θα παίξουμε με τους Ρώσους».

Αναστασιάδης: «Είμαι ικανοποιημένος από την κλήρωση»

Από την άλλη πλευρά ο Αναστασιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κλήρωση: «Είμαι ικανοποιημένος από την κλήρωση και ελπίζω να κάνουμε μια καλή πορεία. Αυτά μας έδωσε η Παναγία, με αυτά θα παίξουμε. Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες».

Βεργέτης: «Θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»

Τέλος, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης ανέφερε ότι η ομάδα θα παλέψει για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ σημείωσε πως ο κόσμος της ομάδας θα δει τρεις μεγάλες ομάδες στο γήπεδο.


«Θα παλέψουμε, θα το απολαύσουμε και θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ μεγάλοι σύλλογοι, τόσο για τον κόσμο της ��ρίπολης που θα δει αυτές τις ομάδες, όσο και για εμάς που θα παίξουμε σε τέτοια γήπεδα», δήλωσε αρχικά ο Βεργέτης και συμπλήρωσε: «Είναι ένα βουνό που πρέπει να ανεβούμε. Θα δούμε όλες τις ομάδες, θα τις αναλύσουμε και θα τις αντιμετωπίσουμε όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top