Το μήνυμα της συζύγου του Σουμάχερ: Ο χρόνος θα είναι σύμμαχός μας

Τι λέει για την κατάσταση του επτάκις πρωταθλητή της F1

Μήνυμα στους φίλους και τους οπαδούς του Μίκαελ Σουμάχερ στέλνει η σύζυγός του.

Η Κορίνα Σουμάχερ ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές και τη θετική ενέργεια προς τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή που δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του και τονίζει ότι ο Σουμάχερ αντιμετωπίζει μια φάση «η οποία πιθανότατα θα πάρει πολύ χρόνο».

«Πιστεύουμε ότι -όπως τόσα χρόνια στην F1- o χρόνος θα είναι σύμμαχος του Μίκαελ σε αυτήν τη μάχη» υπογραμμίζει η Κορίνα Σουμάχερ.

Αναλυτικά το μήνυμά της που τυπώθηκε στο επίσημο πρόγραμμα του GP Γερμανίας:

«Το Γερμανικό GP μου δίνει την τέλεια ευκαιρία να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές και τη θετική ενέργεια που συνεχίζετε να στέλνετε στον Μίκαελ. Πρέπει να πω ότι μας έχετε αποστομώσει. Είναι καλό που ξέρω ότι μαζί περάσαμε από τις πιο δύσκολες στιγμές. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια φάση η οποία πιθανότατα θα πάρει πολύ χρόνο. Πιστεύουμε ότι -όπως τόσα χρόνια στην F1- o χρόνος θα είναι σύμμαχος του Μίκαελ σε αυτήν τη μάχη. Μέχρι τότε, εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top