Γερμανική εφημερίδα για Μανωλά: «Ο Νέος Νέστα!»- Τον διεκδικεί όλη η Ευρώπη

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των μεγάλων ομάδων ο νεα��ός αμυντικός

 Γερμανική εφημερίδα για Μανωλά: «Ο Νέος Νέστα!»- Τον διεκδικεί όλη η Ευρώπη

Τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μανωλά, αποθεώνει γερμανικό δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως τον «νέο Νέστα» (ο σπουδαίος Ιταλός στόπερ του παρελθόντος).

Το ίδιο μάλιστα δημοσίευμα τονίζει ότι η Γερμανική Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται «ζεστά» για την μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού,ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ως το 2016.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μανωλάς πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά και με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν δυναμικό κεντρικό αμυντικό.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκτός από την Μπάγερν Μονάχου ο ποδοσφαιριστής έχει ελκύσει και το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία αγωνίζεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Επίσης, στο κείμενο υπάρχουν τα ονόματα των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, αναφέροντας πως ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στο μεταγραφικό τους στόχαστρο, οι οποίες και τον παρακολουθούν.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Έλληνας στόπερ, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει φέτος το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας την καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top