ΔΕΙΤΕ: Αυτές είναι οι αγαπημένες των παικτών της Γερμανίας! Η μια πιο κούκλα από την άλλη

Με καυτά φιλιά και πανηγυρισμούς γιόρτασαν τη νίκη στο Μουντιάλ

ΔΕΙΤΕ: Αυτές είναι οι αγαπημένες των παικτών της Γερμανίας! Η μια πιο κούκλα από την άλλη

​Η μια πιο εντυπωσιακή από την άλλη είναι οι αγαπημένες των παικτών της Γερμανίας, οι οποίες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ εισέβαλαν μέσα στο γήπεδο, δίνοντας καυτά φιλιά στους καλούς τους, πολλοί εκ των οποίων έκλαιγαν από τη χαρά τους!

Πρώτη και καλύτερη, η Λένα Γκέρκε, σύντροφος του Σάμι Κεντίρα, η οποία όπως θα δείτε στις φωτογραφίες καβάλησε τον καλό της, αρχίζοντάς τον στα φιλιά.

KEDIRA1.jpgKEDIRA2.jpg
KEDIRA3.jpg
Το 26χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, γνωρίστηκε το 2011 με τον ποδοσφαιριστή και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Εντυπωσιακή και η 21χρονη Μοντάνα Γιόρκ, αγαπημένη του Αντρέ Σούρλε, με τον οποίο ζει έναν παθιασμένο έρωτα. Το μοντέλο, με το που τον είδε να κλαίει, έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει τρυφερά.

SOYRLE1.jpgSOURLE2.jpg
SOURLE4.jpg
Όταν ο Σούρλε τη γνώρισε, η Μοντάνα εργαζόταν ως μοντέλο και σερβιτόρα. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και σήμερα συζούν.

Την παράσταση έκλεψε όμως και η Γερμανίδα παρουσιάστρια Κάθι Φίσερ, σύντροφος του Ματ Χούμελς, με τον οποίο μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί μετά τη νίκη. Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στη Γερμανία, ενώ η Κάθι έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως η πιο sexy σύντροφος ποδοσφαιριστή στη Γερμανία.

KATHY FISSER.jpg
Και φυσικά όλα τα φώτα στράφηκαν στην αγαπημένη του «Σούπερ Μάριο», Αν Κάθριν Μπρόμελ, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr έχει κλέψει την καρδιά του Γκέτσε από το 2012.

MARIO2.jpg

MARIO1.jpg
Για το τέλος, σας αφήσαμε την Σάρα Μπράντνερ, σύντροφο του Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ, η οποία τράβηξε επίσης όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της παρουσία στις κερκίδες.

SARA2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top