Πιστόριους: Επέστρεψε στο Twitter με 4 παράξενα μηνύματα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τη δολοφονία της Ρίβα

ΔΕΙΤΕ τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό

Πιστόριους: Επέστρεψε στο Twitter με 4 παράξενα μηνύματα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά τη δολοφονία της Ρίβα

Στο twitter επέστρεψε πρώτη φορά ο Όσκαρ Πιστόριους μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου του 2013.

Ο πρώην Παραολυμπιονίκης άρχισε να ανεβάζει από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας διάφορα περίεργα μηνύματα. Για την ακρίβεια τέσσερα!

Αρχικά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ανέβασε ένα κολάζ από εικόνες παιδιών με κινητικά προβλήματα με την εξής φράση:

«Έχεις την ικανότητα να κάνεις τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Κάποιες φορές είναι τα απλά πράγματα που λες ή κάνεις με τα οποία ο άλλος μπορεί να νιώσει καλύτερα ή να εμπνευστεί από αυτά».

pistorius-twitter.jpg
Νωρίτερα βέβαια είχε ανεβάσει ένα απόσπασμα από τη Βίβλο το οποίο στη συνέχεια κατέβασε: «Ο Κύριος είναι κοντά σε εκείνους που έχουν πληγωμένες καρδιές» είχε γράψει με κεφαλαία γράμματα.

Το τρίτο tweet του Πιστόριους ήταν μια φωτογραφία με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Αυστριακού ψυχιάτρου Βίκτορ Φρανκλ «Το νόημα της ζωής», το οποίο είχε γραφτεί όταν εκείνος ήταν έγκλειστος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς.

pistorius-twitter1.jpg
Στο απόσπασμα ο Φρανκλ αναφέρεται στον άνθρωπο που «δεν του έχει απομείνει τίποτα στον κόσμο» παρά μόνο η ικανότητα να μπορέσει «να κατορθώσει την ολοκλήρωση [...] αγαπώντας να φέρνει στο μυαλό του την εικόνα της αγαπημένης του».

pistorius-twitter2.jpg
Τέλος ανέβασε ακόμη μια φωτο με μια προσευχή: «πλύνε στο ποτάμι της θεραπείας σου αυτούς των οποίων η ζωή είναι σε πόνο».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top