Γκέκας: «Όταν κλείνω τα ματιά μου βλέπω συνέχεια την φάση του πέναλτι»

«Έσβησαν όλα μπροστά μου. Έβλεπα μόνο σκοτάδι»

Γκέκας: «Όταν κλείνω τα ματιά μου βλέπω συνέχεια την φάση του πέναλτι»

Ο Φάνης Γκέκας λίγες ώρες αφότου πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα μίλησε για τα συναισθήματά του τη στιγμή που έχασε το πέναλτι στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Ο διεθνής μας δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι όταν κλείνει τα μάτια του βλέπει συνέχεια του πέναλτι.

«Δεν κοιμήθηκα το βράδυ ούτε, χθες, ούτε τα βράδια που μεσολάβησαν από την ημέρα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όταν κλείνω τα ματιά μου βλέπω συνέχεια την φάση του πέναλτι, είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν έχασε το πέναλτι είπε: «Με το που χάνω το πέναλτι έσβησαν όλα μπροστά μου. Έβλεπα μόνο σκοτάδι. Σαν να γύρισε η γη ανάποδα. Ήρθαν οι συμπαίκτες και μου είπαν κάποια πράγματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τους χρειαζόμουν, αλλά εκείνη την στιγμή έχασα τον κόσμο από μπροστά μου. Αισθανόμουν πάρα πολύ σίγουρος πως θα το βάλω. Αν δεν ήμουν σίγουρος δεν θα πήγαινα να το εκτελέσω. Αισθανόμουν πάρα πολύ καλά πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Μετά γύρισαν όλα ανάποδα στο μυαλό μου».

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε και για τους συμπαίκτες του και τι του είπαν μετά από αυτή τη φάση του αγώνα: «Ήρθαν τα παιδιά και μου είπαν πως δεν πειράζει και πως χάσαμε όλοι μαζί. Εκείνη η στιγμή, όμως, ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top