Η μαμά και η γιαγιά των Καραγκούνη και Σάμαρη μιλούν στο STAR

Είναι υπερήφανες για τα καμάρια τους

Η μαμά και η γιαγιά των Καραγκούνη και Σάμαρη μιλούν στο STAR

Γεμάτες υπερηφάνεια και συγκίνηση η μητέρα και η γιαγιά του Γιώργου Καραγκούνη και του Ανδρέα Σάμαρη αντίστοιχα, μίλησαν στο STAR για τα καμάρια τους.

H μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη, κ. Ξένη είπε πως αγωνιούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Εθνική και την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν νιώθει υπερήφανη μόνο για το γιο της αλλά για όλα τα παιδιά της ομάδας.

Δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της ανέφερε πως περιμένει να ταξιδέψει μέχρι την Κόστα Ρίκα για να καμαρώσει τον γιο της στα γήπεδα.

Ο διεθνής μας επικοινώνησε με την οικογένειά του και όπως σημείωσε η μητέρα του δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για την πρόκριση στους «16».

Η μητέρα του μίλησε και για την αγάπη του γιου της για την «στρογγυλή θεά», την οποία διέκρινε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

«Από μικρός έπαιζε μόνο μπάλα. Εμείς τον στηρίξαμε. Αφήσαμε το χωριό μας και πήγαμε στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό. Αγαπούσε πολύ αυτό το επάγγελμα. Δεν ξέραμε ότι θα φτάσει ψηλά. Όλοι μας έλεγαν ότι έχει ταλέντο, αλλά ο Γιώργος έκανε μεγάλη προσπάθεια και μόνος του».

Σε ότι αφορά τον Ανδρέα Σάμαρη η μητέρα του προσπαθούσε να τον… ξεκολλήσει από την μπάλα και να τον πείσει να διαβάσει.

Η γιαγιά του κ. Νίκη αποκάλυψε μια ιστορία από τα παιδικά του χρόνια: «Η μητέρα του τον κυνηγούσε για να διαβάσει. Όταν σχολούσε από το σχολείο πήγαινε κατευθείαν στο γήπεδο. Αυτός ήθελε μόνο την μπάλα. Μία ημέρα όταν ο Ανδρέας ήταν 8 χρονών και τον μάλωσε η μητέρα του εκείνος γύρισε και της είπε πως “Θα σε κάνω εγώ μία ημέρα μαμά να πληρώνεις για να με δεις”».

Περιγράφοντας τον εγγονό της η γιαγιά είπε πως ήταν πολύ καλό παιδάκι, σεβαστικό, ήρεμο και προσπαθούσε πάντα.

Η κ. Νίκη μίλησε και για το πώς ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά για εκείνη και για τον σ��ζυγό της: «Όταν είδα ότι δεν έβαλε από την αρχή τον Ανδρέα να παίξει είπα στον άντρα μου θα πάω να κοιμηθώ. Όταν πήγαινα για ύπνο ο άντρας μου μού είπε: “Νίκη τρέξε…ο Αντρέας”. Και από εκεί και ύστερα είδα όλο τον αγώνα».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top