«Οι 'Ελληνες να αφήσουν το ‘μυστρί και το σοβά’ με την Ακτή Ελεφαντοστού»

Τα πικρόχολα σχόλια του γερμανικού Τύπου

«Οι

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη στιγμή που η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο κρίσιμος αυτός αγώνας για την πρόκριση στους «16» φαίνεται πως απασχολεί τον γερμανικό Τύπο, ο οποίος αναφέρει πως οι διεθνείς μας πρέπει να ξεπεράσουν την «αλλεργία τους στο γκολ».

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι θα πρέπει να αναφέρουμε πως το αθλητικό περιοδικό Kicker στην ηλεκτρονική του έκδοση και τονίζει: «Οι Έλληνες ελπίζουν σε ένα θαύμα απ' το παρελθόν. Μόνο με μία νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού μπορεί η Ελλάδα να προκριθεί στα προημιτελικά. Ο ρέκορντμαν Γιώργος Καραγκούνης θυμίζει περασμένα ηρωικά κατορθώματα και επικαλείται το παρελθόν όπως κάνουν και τα (σ.σ. ελληνικά) μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα παίξει επίθεση χωρίς όρους».

Από την άλλη πλευρά της η
Badische Zeitung σχολιάζει το τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην φάση των ομίλων γράφοντας:

«Καλή είδηση για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους: Στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων την Τρίτη οι δεξιοτέχνες της οχύρωσης από την Ελλάδα πρέπει να αφήσουν προσωρινά στην άκρη το 'μυστρί και το σοβά'. Μόνο με νίκη στη Φορταλέζα εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού μπορεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 να προκριθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ, αλλά για να το καταφέρουν αυτό οι άσφαιροι Έλληνες πρέπει να τολμήσουν να βγουν μπρο��τά».

Τέλος, η Bild εστιάζει στην αντίπαλη ομάδα με τίτλο: «Νίκη για τον νεκρό αδερφό» αναφερόμενη στον θάνατο του Ιμπραχίμ Τουρέ.

«Μετά το θάνατο του αδελφού τους Ιμπραχίμ, οι Γιάγια και Κόλο Τουρέ βρίσκονται ενώπιον του πιο δύσκολου ματς της καριέρας τους. Για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα παίξουν μαζί κατά της Ελλάδας και θέλουν να περάσουν με νίκη στα προημιτελικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top