Δίνουν το σύνθημα Σάντος και παίκτες: Έχουμε ελπίδες, θα τα δώσουμε όλα με Ακτή

Καραγκούνης: Πέντε μέρες δουλειά για κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους

Δίνουν το σύνθημα Σάντος και παίκτες: Έχουμε ελπίδες, θα τα δώσουμε όλα με Ακτή
Το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση με στόχο τη νίκη στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού σε 4 ημέρες από σήμερα (24/6) έδωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα με την Ιαπωνία.

Ο προπονητής της Εθνικής τόνισε ότι η αποβολή του Κατσουράνη επηρέασε την ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της και αποκάλυψε τι είπε στο ημίχρονο του αγώνα: «Μιλήσαμε με τους παίκτες στο ημίχρονο και είπαμε ότι θα χρειαστεί να δώσουμε το κάτι παραπάνω και όλοι έδωσαν τα πάντα με πολύ τρέξιμο, διάθεση και αποφασιστικότητα. Μας έλειψε το ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή μας για να βγάλουμε, να τρέξουμε και να βγάλουμε αντεπιθέσεις».

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ισοπαλία «δίνει ελπίδες για την πρόκριση» στην Ελλάδα.

Και ο Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε στην αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, ξεκαθαρίζοντας ότι έπρεπε από εκεί και πέρα η ομάδα να προσαρμόσει το παιχνίδι της: «Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Θέλαμε τη νίκη αλλά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες το παιχνίδι έγινε δύσκολο για εμάς και έπρεπε να προσέξουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί αλλά επιθετικά έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα λίγο παραπάνω».

Ο ίδιος, υποσχέθηκε πέντε μέρες σκληρής δουλειάς ώστε στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού (το τελευταίο του «τυπάρα» με την Εθνική, αν δεν προκριθούμε) να μας κάνουν υπερήφανους: «Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί. Και μόνο ότι στην Ελλάδα θα περιμένουν αυτό το ματς με τις ελπίδες που έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση αυτό μας γεμίζει με χαρά. Πέντε ημέρες δουλειά για το τελευταίο ματς με την ελπίδα να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους».

Να διαλύσει τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την Εθνική, μετά το επεισόδιο των Μανιάτη και Τζαβέλλα, θέλησε ο Γιώργος Σαμαράς: «Είμαστε ομάδα. Παίξαμε με ομαδικό πνεύμα και αυτό μας οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά».

«Ξέραμε ότι η Ιαπωνία είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Μείναμε με παίχτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Από το 35' όταν βγήκε ο Κατσουράνης, δώσαμε και την ψυχή μας. Σταθήκαμε καλά. Είχαμε αρκετές στημένες, ξέρουμε ότι είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε την ισοπαλία. Θα προετοιμαστούμε τις επόμενες μέρες για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού που πρέπει να πάρουμε τη νίκη, αλλά επαναλαμβάνω δώσαμε την ψυχή μας σήμερα» δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ.

Την υπόσχεση ότι η Εθνική θα τα δώσει όλα στον αγώνα της Τρίτης έδωσε, τέλος, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Ο βαθμός για εμάς είναι καλός γιατί με νίκη επί της Ακτής μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση.
Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μια νίκη ή με Κολομβία ή με Ιαπωνία. Είπαμε ότι στο πρώτο ματς κάναμε λάθη και όλοι οι παίκτες τα παραδεχτήκαμε. Θα τα δώσουμε όλα στο ματς με την Ακτή για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο αλλά ας πάρουμε 4 βαθμούς κι αν μείνουμε εκτός στην ισοβαθμία ας μείνουμε». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top