Επιχείρηση… CIA για Σουμάχερ: Με ψεύτικο όνομα η μεταφορά του στη Λωζάνη

Τα μέλη του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους!

Επιχείρηση… CIA για Σουμάχερ: Με ψεύτικο όνομα η μεταφορά του στη Λωζάνη

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ!

Αυτή τη φορά τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Ελβετία. Όπως σας είχαμε αναφέρει στο star.gr, ο πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάνης για να συνεχιστεί η προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός δημοσίευμα της εφημερίδας «Blick» κάνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τη μεταφορά του Σούμι με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί 6.5 μήνες σε κώμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια πηγή ο Γερμανός πιλότος, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του είχε σχεδόν πάντα τα μάτια του ανοιχτά, δεν μιλούσε κι επικοινωνούσε με τους γύρω του με ένα ελαφρύ γνέψιμο.

Η μεταφορά του οργανώθηκε από την οικογένειά του σαν επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών, αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η εταιρεία που ανέλαβε τη διακομιδή υπέγραψε συμβόλαιο για τη μεταφορά του ασθενούς από τη Γκρενόμπλ χωρίς να γνωρίζει για ποιόν επρόκειτο, αφού είχε δηλωθεί ψεύτικο όνομα.

Παράλληλα, τα μέλη του προσωπικού του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ιδιωτική ζωή του ασθενή.

Η «Blick» δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ εμφανίστηκε πολύ αδ��νατισμένος, και με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της γερμανικής «Βild» που έγραψε πως έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top