Κυπελλούχος μετά από 4 χρόνια ξανά ο Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 1-4-Επεισόδια και μετά το τέλος του αγώνα

26/04/2014 20:00

Ολοκληρώθηκε ο 72ος τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με το τριφύλλι να κατακτά το κύπελλο ξανά μετά από 4 χρόνια.


Ο αγώνας τελείωσε με το σκορ να είναι 1-4 υπέρ του Παναθηναϊκού. Τα γκολ έβαλε στο 15', στο 50' και στο 88' ο Μάρκους Μπεργκ, και στο 53' ο Νίκος Καρέλης.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ έβαλε στο 70' μετά από εκτέλεση πέναλντι ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε για 29η φορά σε τελικό και αυτή είναι η 18η φορά που κατακτά το τρόπαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε τελικό για 17η φορά και έχει στεφθεί κυπελλούχος 4 φορές.



Εντωμεταξύ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχωρώντας από την εξέδρα πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεκάδες μπουκάλια και σπασμένα καθίσματα.

«Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα» ήταν η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, μετά τη λήξη του 72ου τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.