Διαψεύδει η εκπρόσωπος του Schumacher ότι συνήλθε από το κώμα

Παγκόσμια αναστάτωση από εσφαλμένο δημοσίευμα

​Αναστάτωση στα ΜΜΕ ανά την Υφήλιο προκάλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η εκπρόσωπος του Michael Schumacher, Sabine Kehm, ανακοίνωσε ότι συνήλθε από το κώμα, αναγνωρίζοντας την γυναίκα του!

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, η κα. Kehm φέρεται να ανακοίνωσε την βελτίωση της κατάστασης του «Schumi», που παραμένει σε κώμα εδώ και τέσσερις μήνες, μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο RTL.

Tόσο το RTL, όσο και η εκπρόσωπος του αθλητή, δεν επιβεβαίωσαν τις παραπάνω πληροφορίες, που άρχισαν από ισπανικό μέσο ενημέρωσης και διαδόθηκαν ταχύτατα μέσω των social media σε κάθε γωνιά του πλανήτη.



«Συνήλθε ο Schumacher; Συγνώμη, αλλά αυτές οι φήμες από την Ισπανία δεν ισχύουν! Η Kehm μου έστειλε μήνυμα ότι δεν επιβεβαίωσε τίποτα στο RTL», έγραψε στο Twitter δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» που επικοινώνησε με την Kehm.

Λίγο νωρίτερα, το ότι ο Schumacher συνήλθε είχε διαψεύσει και ο ανταποκριτής στις γαλλικές Άλπεις του πρακτορείου ειδήσεων AFP, Antoine Agasse, γράφοντας στο δικό του Twitter ότι η φήμη είναι ψευδής και η Kehm δεν έκανε σήμερα καμία δήλωση για την υγεία του Schumacher. Mάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε πως η εκπρόσωπός του πιλότου της F1 δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για την κατάστασή του από τις 13 Απριλίου...