Με καταγγελία για… στημένα κληρώνει σήμερα για Champions League και Europa League

Ποιος καταγγέλλει πως οι «8» έχουν ήδη καθοριστεί;

Με καταγγελία για… στημένα κληρώνει σήμερα για Champions League και Europa League

Με την κλήρωση για την φάση των «8», που θα γίνει σήμερα στις 13:00, στη Νιόν της Ελβετίας, συνεχίζεται η δράση στο Champions League και το Europa League, ενώ σάλο προκαλεί δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο τα ζευγάρια της κορυφαίας διοργάνωσης έχουν… προκαθοριστεί!

«Στημένη η κλήρωση», λέει δημοσίευμα

Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Περιορισμοί δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα.

Πάντως, αναταραχή έχει προκαλέσει άρθρο της εφημερίδας «Mundo Deportivo», η οποία υποστηρίζει πως η κλήρωση είναι στημένη. Μάλιστα, προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δημοσιεύει τα ζευγάρια που, όπως λέει, έχουν προκαθοριστεί: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι - Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 1 και 2 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 8 και 9 του ίδιου μήνα. Στις 22 και 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί, με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα γίνει στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας.

Κληρώνει και για το Europa League

Αμέσως μετά την κλήρωση για το Champions League θα γίνει η κλήρωση του Europa League.

Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη είναι οι ομάδες που συμμετέχουν, ενώ δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κλήρωση αυτής της φάσης της διοργά��ωσης.

Οι πρώτοι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 3 και 10 Απριλίου με τους, ημιτελικούς να διεξάγονται στις 24 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ο τελικός θα γίνει στο Τορίνο, στις 14 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top