Ρεκόρ ο Ρονάλντο: σκόραρε σερί σε 7 ματς του Champions League

Έγραψε ιστορία ο άσος της Ρεάλ (video)

Ρεκόρ ο Ρονάλντο: σκόραρε σερί σε 7 ματς του Champions League

​Μόνο σε δύο αγώνες του φετινού Champions League δεν έχει σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που το βράδυ της Τρίτης έδωσε στη Ρεάλ την πρόκριση στους «8» και πανηγύρισε το ρεκόρ του, καθώς έγινε ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης που έχει σκοράρει επτά φορές σερί!

Ο Πορτογάλος άσος μετράει 13 τέρματα στο φετινό Champions League και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, αφήνοντας πίσω του τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που έχει σκοράρει 10 φορές.

Με τα δύο γκολ κόντρα Σάλκε, ο Ρονάλντο έκανε προσωπικό ρεκόρ, καθώς δεν έχει ξαναπετύχει 13 τέρματα σε μία σεζόν στην διοργάνωση, ενώ έγινε ο πρώτος στην ιστορία της που σκοράρει σε 7 συνεχόμενα ματς!

Μάλιστα, έχει στη διάθεσή του δύο ματς ακόμα για να «πιάσει» τα 14 γκολ σε μία σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που ήδη έχουν οι Ζοζέ Αλταφίνι (Μίλαν) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα). Επίσης, ο Ροντάλντο έχει 63 γκολ σε Champions League και είναι τρίτος στην ιστορία των σκόρερ της κορυφαίας διοργάνωσης, πίσω από τους Ραούλ και Μέσι, που έχουν 71 και 67 γκολ, αντίστοιχα.

Δείτε στο βίντεο τα δύο γκολ που χάρισαν στον Ρονάλντο το ρεκόρ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top