Απόψε η «μάχη» του Champions League: πώς θα παραταχθούν Ολυμπιακός και Γιουνάιτεντ

Τα πλάνα των ομάδων και οι δηλώσεις των προπονητών

Απόψε η «μάχη» του Champions League: πώς θα παραταχθούν Ολυμπιακός και Γιουνάιτεντ

​Να πετύχει έστω και ένα εκτός έδρας γκολ είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, όπου απόψε (21:45, Novasports1) αντιμετωπίζει την Γιουνάιτεντ στον αγώνα - ρεβάνς που κρίνει το «εισιτήριο» για τους «8» του Champions League!

Για να υπερασπιστεί το 2 – 0 που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ελληνική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί στο «Old Trafford» με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Μαρκάνο και Μανωλά, τον Σαλίνο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης, την τριάδα μπροστά τους θα αποτελέσουν οι Τσόρι, Πέρερ (αριστερά) και Κάμπελ (δεξιά), ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Βαλντές.

Στην «αντίπερα όχθη», ο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να παραταχεί με τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά θα είναι ο Ράφαελ, αριστερά ο Εβρά και στο κέντρο της άμυνας οι Τζόουνς και Βίντιτς. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια (δεξιά), Γιάνκ ή Γιανουζάι (αριστερά) και πιο μπροστά οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι.

Τι δήλωσαν προπονητές και παίκτες πριν την «μάχη»

«Γνωρίζουμε την κατάσταση της Μάντσεστερ, ότι είναι σε λεπτή ισορροπία. Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτό, κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι… Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, λέω συνεχώς ότι χρειαζόμαστε κάποιο γκολ για να περάσουμε και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε στο 2 - 0 του πρώτου αγώνα… Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Εκ μέρους των παιχτών, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χαρακτήρισε το αποψινό παιχνίδι «το σημαντικότερο των τελευταίων ετών» και πρόσθεσε: «το ματς είναι δύσκολο, η Μάντσεστερ θα είναι ακόμα πιο ισχυρή μέσα στο γήπεδό της. Τη σεβόμαστε, είναι τεράστιος σύλλογος. Ό,τι και να συμβεί, ακόμη και να σκοράρουμε, τίποτε δεν θα ΄χει τελειώσει. Χρειάζεται μέχρι το τέλος να είμαστε προσεκτικοί, όπως και να πάει το ματς».

«Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να ανταποδώσουμε σε απόδοση. Να παίξουμε σκληρά, να κάνουμε την αυριανή νύχτα, αξέχαστη για τους φιλάθλους μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες, εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανατρέψει το εις βάρος της 2 - 0 από τον πρώτο αγώνα της Αθήνας και θα προκριθεί στην 8άδα του Champions League.

Ο Πατρίς Εβρά, από την πλευρά των παιχτών, είπε: «όλοι θέλουν να παλέψουν για αυτό τον σύλλογο. Όλοι αγαπούν αυτό τον σύλλογο… Δεν θα σας πω ότι θα περάσουμε, αλλά θα σας πω ότι όλοι θα πολεμήσουμε. Δεν είναι καλή μέρα για να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό, είναι το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι το δικό μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top