Στο ΦΩΣ νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του Όσκαρ Πιστόριους μετά τη δολοφονία της συντρόφου του

Λύγισε ο αθλητής όταν είδε τον εαυτό του καλυμμένο με το αίμα της Στέενκαμπ

Στο ΦΩΣ νέες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του Όσκαρ Πιστόριους μετά τη δολοφονία της συντρόφου του

​Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως από τα πρώτα λεπτά μετά την τραγική δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τα χέρια του συντρόφου της Όσκαρ Πιστόριους. Ο Ολυμπιονίκης λύγισε για μια ακόμα φορά όταν αντίκρυσε τον εαυτό του ημίγυμνο με το αίμα της συντρόφου του να έχει βάψει το σορτσάκι του.

Είναι η εικόνα του Πιστόριους που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί με το που έφτασαν στο σπίτι του την βραδιά της δολοφονίας. Όπως δήλωσαν, βρήκαν τον Ολυμπιονίκη σε κατάσταση σοκ, ενώ ένα ποτάμι από αίμα είχε καλύψει το πάτωμα του σπιτιού από το μπάνιο μέχρι την κρεβατοκάμαρα.

pistorius1.jpg

Η αστυνομία πήρε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο γκαράζ του σπιτιού τις πρώτες ώρες μετά το φονικό. Σε μία από αυτές μάλιστα, ο Πιστόριους βλέπει προς την κάμερα, φορώντας τα προσθετικά του μέλη. Το σορτσάκι του είναι ποτισμένο από το αίμα της Ρίβα, ενώ το γυμνό του στήθος είναι εντελώς καθαρό.

Σοκαριστικές ήταν επίσης και οι φωτογραφίες από το μπάνιο, όπου η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. Σ’ αυτές, η λεκάνη της τουαλέτας είναι καλυμμένη από αίμα, αποδεικνύοντας το μακελειό που είχε προηγηθεί.

pistorius2.jpg

Ο διοικητής της αστυνομίας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν συνέλαβε αμέσως τον Πιστόριους, όταν βρέθηκε το πτώμα του γνωστού μοντέλου, αλλά τον είχε προειδοποιήσει να παραμείνει στο σπίτι και να μην εξαφανιστεί.

pistorius3.jpg

Λίγα λεπτά αργότερα στο σπίτι του Ολυμπιονίκη έφτανε ο αδελφός και η αδελφή του μαζί με τον δικηγόρο τους.

pistorius4.jpg

Ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι ο Πιστόριους είχε πρόθεση να σκοτώσει την Στέενκαμπ, αφού όλη η γειτονιά πριν τους πυροβολισμούς άκουγε τον απίστευτο καυγά τους. Τονίζει μάλιστα ότι προσπάθησε να καλύψει το έγκλημά του, λέγοντας ότι πίστεψε πως η κοπέλα ήταν κλέφτης που είχε εισβάλει στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top